Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuzun hazırladığı program ile Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde kutlandı. Program, okulumuz Türkçe Öğretmeni Hamit AKSAKAL ve Fen Bilimleri Öğretmeni Banu BİNGÜL'ün sunumlarıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Bünyamin KIVRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZATA ve Vezirköprü Kaymakamı Halid YILDIZ katılımcılara konuşmalarını sundu. Programda şiir, Vezirköprü'de Cumhuriyet'in ilk öğretmenlerini konu alan video gösterisi, Öğretmenler Orkestrası'nın müzik dinletisi, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenler için ödül töreni, ilçemizde emekliliğe ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgesi sunumu ve halk oyunları gösterisi yer aldı.

Yatılı Bölge Ortaokulu olarak milletimizi her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelini atan büyük mimar; bize hedefleri, devrimleri, azmi, cesareti ile örnek olan bugün sahip olduğumuz her şeyin yolunu açan, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü için Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni VELİ KEÇEBAŞ koordinatörlüğünde ,Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Vezirköprü Kültür Merkezinde Köprülüler Anadolu Lisesi'nin düzenlediği ilçe programında "Sanatsız Kalmış Bir Milletin Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir " diyen Atatürk; şiir, oratoryo ve zeybeklerle anıldı.

Ekm

Hayvanları koruma gününü kutladık. Aynı yeryüzünü paylaştığımız sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla bu anlamlı günde öğrencilerimize ilçemiz veterinerlerinden İrfan TEMEL konferans verdi. Okulumuz öğrencileri kendi güvenliğiklerini de gözeterek çevredeki sokak hayvanlarını beslediler

Şbt

Ulusal ve uluslararası standartları yakından takip edip, öğrencilerimize bu doğrultuda kaliteli eğitim ve çevre şartları sunma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 1982'de kurulan ve bu tarihten itibaren kullanımda olan sahnemizi komple yeniledik. Ayrıca sahnemizin bulunduğu yemekhaneyi de yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Pandemi sürecinin bitmesini ve öğrencilerimizin okula gelerek yeni sahnemizde öğretmenlerimizle birlikte yapacakları etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyoruz