SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yatılı Bölge Ortaokulu

Haz

8. Sınıf öğrencilerimize mezuniyet öncesi Vezirköprü gezisi düzenledik.

Haz

2022-2023 yılında okulumuzun gerçekleştirmiş olduğu Erasmus projeleri hakkında okulumuzun konferans salonunda bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptık.

Haz

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Burhan Bilgili ,Samsun da yapılan U15 Serbest Güreş İl Şampiyonasında 2.

Olmustur. Ve Turkiye Finallerinde şehrimizi temsil edecektir. Bu başarısından dolayi emeği geçen antrenörlerimize ,öğretmenlerimize teşekkür ederiz .Öğrencimize Niğde de yapılacak olan Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Haz

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünün okul eğitimi ve mesleki eğitim alanlarında oluşturduğu Erasmus 2022 konsorsiyumu hareketliliği çerçevesinde okulumuzdaki 7 öğrencimiz ve 1 refakatçi öğretmenimiz kisa süreli öğrenci hareketliliğini 7 mayis ve 14 mayis tarihinde Romanya nin Focşani ve Bükreş şehrinde gerçekleştirdiler. Focşani şehrinde Unirea National College de öğrencilerimiz akranlariyla birlikte İngilizce, Sosyal Bilimler,Fen Bilimleri ,Matematik ve Bilgisayar derslerine katilip birlikte etkinliklere katıldılar. Dersten sonra ise Romanyadaki aile yaşamını gozlemlemek icin sehir içinde kültürel faaliyetlere katıldılar. Hareketliliğin son günlerinde ise Bükreş şehrindeki müzeleri ,turistik yerleri gozlemleyen ekibimiz pazar günü hareketliliği sonlandirmislardir.

May

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Emre Soytürk ,İtalya'nın Floransa kentinde Erasmus faaliyetleri kapsamında eğitimde yeni teknoloji kullanumu konusunda kursa katılarak eğitim faaliyetleri gerçeklerştirfi.

May

Vezirköprü Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyon Programı çerçevesinde Mayıs ayı içerisinde İtalya ve Romanya’yı ziyaret edecek.

May

Beden eğitimi öğretmeni Necat Türkel,Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Ayhan Yörübaş ve İngilizce öğretmeni Gürkan Çiçek rehberliğinde Yıldız kızlar futbol turnuvasında kızlarımız il üçüncüsü olarak okulumuza güzel bir hediye vermişlerdir.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında okul programımız, İngilizce öğretmenimiz Gürkan ÇİÇEK öncülüğünde gerçekleştirildi. 108. yılında zaferi borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor ve emanetleri bu vatanı koruyacağımıza söz veriyoruz.

Mrt

Öğretmenler ve diğer okul personeli, eTwinning'e katılarak Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş olan Topluluğun bir parçası olacak ve sonsuz fırsatlardan yararlanacaklardır. Avrupa'daki diğer meslektaşlarınızla işbirliği yapın ve onlardan ilham alın Öğretmenler, eTwinning'te, Erasmus+ programına katılan ülkelerden meslektaşlarıyla ve öğrencileriyle birlikte yerinde ve çevrimiçi aktiviteler düzenler ve yürütürler. TwinSpace ortamının desteğiyle işbirlikçi projelerde yer alırlar.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile okul panomuz düzenlendi.Ve kutlama programımız yapıldı.

Mrt

İlçemizde yapılan zeka oyunları turnuvasına katılım sağladık.

Kulami katagorisinde 5b sınıfımızdan Enes Eymen AKDOĞAN İlçe 2.si

Reversi kategorisinde 7b sınıfımızdan Muhammet KALMIŞ ilçe 4.'sü

Küre kategorisinde 6b sınıfımızdan Baran CANSIZ İlçe 5.'si

Pentago Yarışmasında ise 8a sınıfından Abdullatif ÇERİZ ilçe 9.'su olmuştur

Ock

İnternet güvenliği konusunda öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve veliler bilgilendirilmiştir.