T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yatılı Bölge Ortaokulu

Etwinning Okulu Olduk

3 yıldır okulumuzda etkin bir şekilde gerçekleştirdiğimiz etwinning projeleri sonucunda etwinning okulu olmaya hak kazanmıştık.Başvurumuzu geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Yapılan değerlendirme sonucunda Ulusal Destek Servisi tarafından okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren etwinning okulu olmaya hak kazanmıştır. 

Üç yıldır süregelen etwinning projeleriyle elde ettiği deneyim ve başarılar sonucunda etwinning okulu olma unvanını kazandı. Geçtiğimiz aylarda yapılan başvuru, Ulusal Destek Servisi tarafından değerlendirilerek okulumuza 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren etwinning okulu olma hakkını kazandırdı.

Bu özel unvan, okulumuzun uluslararası düzeyde etkin ve nitelikli projeler üretme, öğrencilere kültürler arası etkileşim imkanı sunma ve teknolojiyi eğitimde etkili bir şekilde kullanma konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Okulumuz, etwinning okulu olarak öğrencilere daha geniş bir dünya görüşü sunmaya ve küresel öğrenme deneyimleri yaşatmaya devam edecektir. Bu unvan, okulumuzun eğitimdeki lider rolünü ve yenilikçi yaklaşımlarını pekiştirecek, öğrencilere katma değeri yüksek bir eğitim deneyimi sağlayacaktır.19-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.05.2023 - Güncelleme: 14.01.2024 22:06 - Görüntülenme: 121
  Beğen | 0  kişi beğendi