Yatılı Bölge Ortaokulu

Vezirköprü Yatılı Bölge Ortaokulu
Vizyon
Okulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün, onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzdaki herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz desin. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Bütün okullara örnek olalım, en güzel okul bizim okulumuz olsun.
Misyon
Vezirköprü Yatılı Bölge Ortaokulu olarak tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarmanın erdemini, Türk Külür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
***2012-2013 sbs ilçe 3.sü Sıralamada yerleşen öğrenci sayımız 36 öğrenci %95 sbs başarısı ... ***Veleybol minik kızlar SAMSUN İL BİRİNCİLİĞİ ***Veleybol yıldız kızlar SAMSUN İL İKİNCİLİĞİ (fotogaleri kısmında fotoğraflarımız mevcuttur )
Yatakhane Koğuşu :2
Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati : 15:20
Lojman
0 -
Vezirköprü İlçe Merkezine 3 km. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezine bağlı, Hıdırlık Mahallesi sınırları içerisinde 75.000 m2 alana sahip, okul binası, pansiyon ve lojmanlardan oluşmaktadır.
Samsun İl merkezine uzaklığı 115 km. Vezirköprü İlçe merkezinde.
KROS yarışmasında Türkiye finallerine kaldık.
Bilim Fuarı çalışmaları yapılmaktadır.