Öğrencimiz Aybike Yalçın, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri Şiir Yarışmasında Birincilik Ödülünü Kazandı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen şiir yarışmasında okulumuzun başarılı öğrencisi Aybike Yalçın, büyük bir başarıya imza atarak birincilik ödülünü kazandı. Aybike, bu önemli başarısıyla okulumuzun ve ilçemizin gururu oldu.

Şiir yarışması, Mehmet Akif Ersoy'un ve İstiklal Marşı'nın anlam ve önemini vurgulamak, genç nesillerde milli bilinç ve duyarlılık oluşturmak amacıyla düzenlendi. Yarışmada öğrencilerimiz, Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden esinlenerek kendi şiirlerini yazdı ve seslendirdi. Aybike Yalçın'ın yazdığı şiir, duygusal derinliği, anlam zenginliği ve Mehmet Akif Ersoy'un ideallerini yansıtan üslubuyla jüri tarafından yüksek puanlarla değerlendirildi ve birinciliğe layık görüldü.

Ödül töreni, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya'nın katılımıyla gerçekleşti. Kaymakam Kaya, Aybike Yalçın'a birincilik ödülünü takdim etti ve başarısından dolayı onu kutladı.

12-03-202412-03-202412-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 23:14 - Görüntülenme: 65