Kule, Öğrencilerimize Ses Verdi

Kariyer Günleri kapsamında 18 Ekim 2023 çarşamba gününde; Atatürk Havalimani hava kontrolörü sayın Gökhan Sarpdağ  zoom üzerinden öğrencilermize ve öğretmenlerimize mesleği hakkında bilgi verdi.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, "Kariyer Günleri" kapsamında, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Atatürk Havalimanı hava kontrolörü Sayın Gökhan Sarpdağ, Zoom üzerinden katılan öğrencilere ve öğretmenlere hava kontrolörü mesleği hakkında keyifli ve bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Sayın Sarpdağ, kendi deneyimlerini paylaşarak öğrencilere hava kontrolörünün sorumluluklarını, işin zorluklarını ve hava trafiğini yönlendirmenin nasıl bir deneyim olduğunu anlattı. Ayrıca, hava kontrolörlüğü mesleği için gereken eğitim, yetenekler ve başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı.

Öğrenciler, Sayın Sarpdağ'a çeşitli sorular sordular ve meslekle ilgili daha fazla detay öğrenme fırsatı buldular. Bu etkileşimli oturum, öğrencilere gelecekteki kariyer seçimleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olma imkanı sağladı.

Okul müdürümüz Bünyamin Kıvrak , Sayın Gökhan Sarpdağ'a katkılarından dolayı teşekkür ederken, öğrenciler gelecekteki kariyerlerini daha iyi anlama ve hedeflerine ulaşma konusunda ilham aldılar.

"Kariyer Günleri" etkinliği, öğrencilere farklı meslekler hakkında bilgi edinme ve kendi hedeflerini belirleme fırsatı sunmaya devam ediyor. Öğrencilerin geleceğe dair daha fazla bilinçlenmelerine yardımcı olan bu tür etkinliklerin okulumuzda devam etmesi bekleniyor.

22-10-202322-10-202322-10-202322-10-202322-10-202322-10-202322-10-2023

Yayın: 22.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 20:57 - Görüntülenme: 103